Folyamatosan fejlődünk és

mindig tudunk újat mutatni

Tervezőinknek a legnagyobb

kihívások sem jelentenek problémát

Csapatunk erőssége a

sokszínűségében rejlik

Csapatunk erőssége a

sokszínűségében rejlik

Bemutatkozás

Egy olyan speciális mérnöki szolgáltató vállalat vagyunk, aki a világon elérhető legmodernebb digitális technológiákat tervezi és integrálja. Csapatunk tagjai széleskörben elismert és folyamatosan képzett audiovizuális, biztonságtechnikai és informatikai mérnökök, akik átfogó szakmai ismereteikkel, valamint hazai és nemzetközi piacon szerzett tapasztalataikkal valósítják meg a kor elvárásainak leginkább megfelelő rendszereket. Fontos számunkra, hogy a Megrendelői igényeket maximálisan kielégítő, innovatív, jövőbemutató, energia-, és költséghatékony megoldásokat alkossunk. 

Tevékenységi körünkbe tartozik a teljeskörű kivitelezési rendszertervezés, a megvalósíthatósági tanulmánykészítéstől kezdve a megvalósulási tervdokumentációig, a tervellenőrzés, a szakértői és tanácsadói tevékenység, a műszaki ellenőri és művezetői feladatok ellátása, valamint kivitelezések lebonyolítása. 

Különlegességünk abban rejlik, hogy:  

 • ismerjük a különböző iparágakban tevékenykedő Ügyfelek igényeit, az aktuális piaci trendeket, a legtöbb ezekhez igazodó gyártót és modern, naprakész megoldásaikat; 
 • szolgáltatásunk minden gyengeáramú technológiára kiterjed, így egy komplex, integrált rendszert adunk a szigetmegoldások helyett; 
 • minden terület szakértője megtalálható csapatunkon belül, ezáltal egy kézből lefedve a gyengeáramú technológiák teljes spektrumát és hatékonnyá téve a szakági koordinációkat;  
 • az általunk létrehozott innovatív rendszerek tökéletes esztétikai és ergonómiai harmóniát teremtenek az építészet, belsőépítészet és az elvárt funkcionalitás között;  
 • kiválóan tudunk együttműködni a társzakágakkal, munkánk hatékonnyá teszi az építész tervezést és nagyban emeli a tervek minőségét, szakmai mélységét.  

  Kik vagyunk mi

  • Nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök és projektmenedzserek
  • A leginkább komplex, bonyolult és jövőbemutató rendszerek tervezői
  • Profi működésen és folyamatokon alapuló szervezet
  • Több száz, hazai és nemzetközi piacon lezajló beruházás AV és IT tervezői

  Mi jellemez minket?

  • Lehetőségeket és választást adunk, nem iránymutatást várunk
  • Teljeskörű rendszert tervezünk, nem pusztán nyomvonalat
  • Oktatásokon, workshopokon és rangos konferenciákon folyamatosan megjelenünk
  • Az „így szoktuk” nincs a szótárunkban, nálunk minden rendszer egyedi

  Küldetésünk, jövőképünk

  Napjainkban egy modern épület elképzelhetetlen a „Smart” technológiák alkalmazása és azok professzionális integráltsága nélkül. Ennek ellenére tapasztalataink azt mutatják sokszor elmarad ezen technológiák rendszerszintű megtervezése, ami óriási nehézségeket tud jelenteni mind a kivitelezés, mind az üzemeltetés során, végeredményben pedig kevés modern technológia kerül alkalmazásra, magas üzemeltetési költséggel és korlátozott megrendelői elégedettséggel. Ugyan a biztonságtechnikai rendszerek tervezése a legtöbb esetben meg szokott történni – bár a rendelkezésre álló funkciói sokszor nincsenek kihasználva és nem az ügyféligénynek megfelelők – de az audiovizuális és az aktív IT rendszerek tervezése rendre elmarad, vagy már nagyon késői fázisban merül fel szükségessége. Mivel a mai digitális környezetben a gyengeáramú rendszerek használata elengedhetetlen, továbbá értékük a beruházás teljes költségvetésének 10-30%-át is kitehetik, óriási bonyodalmakat okozhat a megfelelő tervezés hiánya.

  Küldetésünk, hogy változtassunk a tervezői szokásokon és így a gyengeáramú terület is ugyanolyan hangsúlyt kapjon a koncepcióalkotás fázisától a megvalósításig, mint a többi szakág, továbbá a mai okos és hasznos technológiák is rendszerszinten alkalmazásra kerüljenek, lehetőség szerint professzionálisan integrálva.

  Jövőképünkben az Apache Design Kft. Magyarországon az egyik legjelentősebb gyengeáramú szakértő vállalat, amely a legnagyobb és legösszetettebb létesítményeket alakítja jövőbe mutató, valódi 21. századi helyszínekké.

  Kompetenciánk

  Szakembereink:

  • Villamosmérnökök
  • Mérnök informatikusok
  • Biztonságtechnikai mérnökök
  • Ipari termék- és formatervezők
  • Műszaki menedzserek

  Minősítéseink:

  • Crestron Certified Master Programmer
  • Crestron DigitalMedia Certified Engineer
  • Crestron NVX Design and Application
  • Audinate Dante Level 1 & Level 2
  • Biamp TesiraForté
  • Shure Integrated Systems Certification
  • AD SIDERA projektmenedzsment program
  • ClearOne Certified Converge Pro
  • R&M LAN Designer
  • Cisco Designer

  Csapatunk

  Polner Péter

  Polner Péter

  Ügyvezető

  Péter a múlt vívmányai és a modern technológia nagy tisztelője, ennek szellemiségében hozta létre az Apache Design Kft.-t, ami a cég arculatában is fellelhető. 20 évnyi tapasztalattal irányítja csapatát, képviseli a céget, illetve annak minden egyes produktumát. Korábban óriási méretű beruházásokat menedzselt, amely tapasztalatok alapkövei jelenlegi munkásságának. Olyan rendszerben gondolkodik ami a céget jóból kiválóvá emeli: innovatív ötleteknek nem szab határt, megvalósít, fejleszt. Péter szabadidejében sportol, szerel, kertészkedik, világot lát, valamint 2 kisfiát vezeti be a bakelitlemez hallgatás és high end audio világába.

  Lángi Szabolcs

  Lángi Szabolcs

  Projektigazgató

  Szabolcs projektvezetőként a cég motorja. Műszaki menedzser, aki több évnyi tapasztalattal rendelkezik külső és belső projektcsapatok vezetése terén. Nem jön zavarba építőipari környezetben zajló audio-video kiviteli projektek vezetése során sem, a belső szakmai csapaton felül a partnerek és alvállalkozók erőforrásait is összehangolja. Szabolcs szabadidejében túrázik, barkácsol, párjával utazik, gasztronómia tapasztalatokat gyűjt, mindemellett előnyben részesíti azokat a szakmai programokat, ahol folyamatos fejlődésének adhat teret.

  Márton Attila

  Márton Attila

  AV főmérnök

  Attila kommunikáció-technikai senior mérnökként vált Csapatunk AV főmérnökévé. AV technikusi, operation manageri tapasztalatait fejlesztve végül a tervezésben találta meg szakmailag azt a feladatkört, melyben sokrétű tudása leginkább kibontakozhat. Tervezői tapasztalatai mellett projektvezetői múlttal is rendelkezik. Széleskörű szakmai tudásának köszönhetően kiváló mentora junior mérnökeinknek. Attila szabadidejében filmezés és zenehallgatás mellett szívesen sportol, és mindig talál valamit, amit bütykölhet/fejleszthet.

  Rádi Csaba

  Rádi Csaba

  IT főmérnök

  Csaba IT főmérnőkként nem csak tervezői, hanem gyakorlati tapasztalattal is rendelkezik. Ezzel a sokrétű tudásával professzionálisan támogatja Csapatunkat. Cisco CCNA minősítés birtokosa, digitális rendszerek alkalmazásának szakértője. Portfóliójához tartozik különböző SDH, WDM és IP rendszereket tervezése, telepítése. Csaba szabadidejében jógázik, szakmája a hobbija, ennek megfelelően folyamatosan képzi magát, Igyekszik a Család-munka balance-ot harmóniában tartani, maradék idejét Családjának szenteli.

  Lehel Dániel

  Lehel Dániel

  Biztonságtechnikai főmérnök

  Dániel biztonságtechnikai főmérnök, elektronikus tűz-, és vagyonvédelmi rendszerek tervezésében kiemelkedő tapasztalata alapköve Csapatunknak. Szigorú rendszerben dolgozik, folyamatos innovációban gondolkodik. Dániel szabadidejét büszke apukaként Családjával tölti.

  Bodó Veronika

  Bodó Veronika

  Irodavezető

  Veronika humán, back office és pénzügyi területen szerzett szakmai tapasztalatait társadalomtudományi egyetemi tanulmányai előzték meg. Back office oldalról támogatja Projektmenedzserünket, Ügyvezetőnket, erősíti a sales Csapatot, intézi az irodai és HR feladatokat. Veronika szabadidejében Párjával, kiskutyájával utazik, kirándul, imád felfedezni. Emellett pilates, amatőr csillagászat és a jó borok szerelmese.:)

  Dráviczki Márton

  Dráviczki Márton

  Tervezőmérnök

  Márton a  kreatívan precíz szakember ritka egyvelege. Ipari termék- és formatervező mérnökként elsősorban tervezői feladatokat lát el, emellett 3D látványtervezőként, programozóként, UX/UI fejlesztőként is helyt áll.  Márton szabadidejében külföldön szerzett tapasztalatait gazdagítja, más országok kultúráiba kóstol bele, kutyájával vagy Xboxával történő játék során kapcsolódik ki.

  Németh János

  Németh János

  AV mérnök

  János médiatechnológusként részt vett több rendezvénytechnikai projektben. Szakmai tudását a televíziózás és studiótechnika alapozta meg, majd mélyítette több stúdió és egyéb AV rendszer megvalósításában a kezdeti ötletektől kezdve, az integrátori tervezésen át a kivitelezésig.

  Schmidt Miklós

  Schmidt Miklós

  Junior mérnök

  Miklós junior mérnökinformatikusként az IT területet erősíti, hálózati rendszerek fejlesztése áll érdeklődése középpontjában, tudását a Cisco Hálózati Akadémia CCNA képzésén mélyítette. Miklós szabadidejében olvas, autók iránti imádatát azokkal kapcsolatos programokkal mélyíti.

  Turboly Erik

  Turboly Erik

  Biztonságtechnikai mérnök

  Erik junior biztonságtechnikai mérnökként segíti a BT Csapatot. Már egyetemi tanulmányai kezdetén felkeltették érdeklődését a különböző biztonságtechnikai rendszerek, és ezek tervezése. Szabadidejében szeret sportolni, sporteseményeket látogatni, utazni és új helyeket megismerni.

  Fábián Levente

  Fábián Levente

  IT hálózat tervező mérnök

  Levente IT hálózat tervezőként építi csapatunkat. IT területen szerzett komoly tapasztalatát folyamatosan fejlesztve vesz részt a projektekben. Több évtizedes szakmai tudást szerzett informatika rendszerek építésében és helyszíni kivitelezésében, jelenleg a tervezésekben az IT főmérnökünkkel kamatoztatja sokszínű tudását. Levente szabadidejét családjával tölti, a természetjárást, kirándulást helyezi előtérbe, illetve a harcművészetek szerelmese.