Folyamatosan fejlődünk és

mindig tudunk újat mutatni

Tervezőinknek a legnagyobb

kihívások sem jelentenek problémát

Csapatunk erőssége a

sokszínűségében rejlik

Csapatunk erőssége a

sokszínűségében rejlik

Bemutatkozás

Mérnöki szolgáltató cégként komplex és intelligens gyengeáramú rendszerek teljeskörű tervezésével, szakértésével, a kivitelezések támogatásával, valamint egyéb kapcsolódó mérnöki szolgáltatások biztosításával foglalkozunk. Különösen nagy múltra tekint vissza a professzionális Audio-Video, IT és Smart technológiákban megszerzett tapasztalatunk, amelyek az egyik leggyorsabban fejlődő és teret nyerő, ám a tervezéskor leginkább nélkülözött technológiák.

Fontos számunkra, hogy a Megrendelői igényeket részletesen kielégítő, jövőbemutató, gyártófüggetlen és a rendelkezésre álló költségvetéshez igazított legjobb végeredménnyel tűnjük ki. A gyártók és termékeik mélyreható és átfogó ismeretének köszönhetően a technológiai lehetőségek teljes skálájával dolgozunk, emellett szükség esetén egyedi gyártású megoldásokat is tervezünk.

Az uralkodó tervezői megközelítéssel szemben a projektjeinket technológiai oldalról közelítjük meg egy innovatív, komplex, az egyes alszakágakat (AV, BT, IT, IoT) egy nagy közös integrált rendszerként értelmezett megoldás érdekében.

A számos gyártó és portfólióik naprakész ismeretével gyártófüggetlenül kínálunk alternatívákat a legkülönbözőbb igényekre. Csapatunk tagjai AV, IT, biztonságtechnikai és terméktervező mérnökök, valamint projektmenedzserek, akik átfogó szakmai ismereteikkel, valamint a hazai és nemzetközi piacon szerzett több éves tapasztalattal állnak rendelkezésre.

Kik vagyunk mi

 • Nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök és projektmenedzserek
 • A leginkább komplex, bonyolult és jövőbemutató rendszerek tervezői
 • Profi működésen és folyamatokon alapuló szervezet
 • Több száz, hazai és nemzetközi piacon lezajló beruházás AV és IT tervezői

Mi jellemez minket?

 • Lehetőségeket és választást adunk, nem iránymutatást várunk
 • Teljeskörű rendszert tervezünk, nem pusztán nyomvonalat
 • Oktatásokon, workshopokon és rangos konferenciákon folyamatosan megjelenünk
 • Az “így szoktuk” nincs a szótárunkban, nálunk minden rendszer egyedi

Küldetésünk, jövőképünk

Napjainkban egy modern épület elképzelhetetlen a „Smart” technológiák alkalmazása és azok professzionális integráltsága nélkül. Ennek ellenére tapasztalataink azt mutatják sokszor elmarad ezen technológiák rendszerszintű megtervezése, ami óriási nehézségeket tud jelenteni mind a kivitelezés, mind az üzemeltetés során, végeredményben pedig kevés modern technológia kerül alkalmazásra, magas üzemeltetési költséggel és korlátozott megrendelői elégedettséggel. Ugyan a biztonságtechnikai rendszerek tervezése a legtöbb esetben meg szokott történni – bár a rendelkezésre álló funkciói sokszor nincsenek kihasználva és nem az ügyféligénynek megfelelők – de az audiovizuális és az aktív IT rendszerek tervezése rendre elmarad, vagy már nagyon késői fázisban merül fel szükségessége. Mivel a mai digitális környezetben a gyengeáramú rendszerek használata elengedhetetlen, továbbá értékük a beruházás teljes költségvetésének 10-30%-át is kitehetik, óriási bonyodalmakat okozhat a megfelelő tervezés hiánya.

Küldetésünk, hogy változtassunk a tervezői szokásokon és így a gyengeáramú terület is ugyanolyan hangsúlyt kapjon a koncepcióalkotás fázisától a megvalósításig, mint a többi szakág, továbbá a mai okos és hasznos technológiák is rendszerszinten alkalmazásra kerüljenek, lehetőség szerint professzionálisan integrálva.

Jövőképünkben az Apache Design Kft. Magyarországon az egyik legjelentősebb gyengeáramú szakértő vállalat, amely a legnagyobb és legösszetettebb létesítményeket alakítja jövőbe mutató, valódi 21. századi helyszínekké.

Kompetenciánk

Szakembereink:

 • Villamosmérnökök
 • Mérnök informatikusok
 • Biztonságtechnikai mérnökök
 • Ipari termék- és formatervezők
 • Műszaki menedzserek

Minősítéseink:

 • Crestron Certified Master Programmer
 • Crestron DigitalMedia Certified Engineer
 • Crestron NVX Design and Application
 • Audinate Dante Level 1 & Level 2
 • Biamp TesiraForté
 • Shure Integrated Systems Certification
 • AD SIDERA projektmenedzsment program
 • ClearOne Certified Converge Pro
 • R&M LAN Designer
 • Cisco Designer

Csapatunk

Polner Péter

Polner Péter

Ügyvezető

“Korábban azt tapasztaltam, hogy a gyengeáramú rendszerek, azon beül is az IoT és audiovizuális szakma nincs megfelelő időben és minőségben kezelve a tervezések során, amely később rengeteg kivitelezési nehézség forrása. Az Apache Design Kft létrehozását egy olyan egyedülálló tudáskombináció ihlette, amely bármely létesítményt 21 századi elvárásoknak megfelelő helyszínné tud tenni, figyelembevéve az építészeti, üzleti és felhasználói igényeket.”

Márton Attila

Márton Attila

AV főmérnök

“Az Apache Design Kft. AV főmérnökeként minden nap új kihívásokkal, új rendszerekkel találkozhatom és precíz, mérnöki szemléletmódot igénylő komplex megoldásokban kell gondolkodnom. Kollegáimat szakmailag és emberileg is nagyra becsülöm.”

Rádi Csaba

Rádi Csaba

IT főmérnök

“Már az első pillanatban megtetszett a Csapat fiatalos lendületessége és innovatív megoldások utáni folyamatos vágya, ahol egy barátságos légkörben közösen egy célért dolgozva, a 21. századnak megfelelő korszerű technikai megoldásokat nyújtsuk Ügyfeleink számára”

Lehel Dániel

Lehel Dániel

Biztonságtechnikai főmérnök

“Azért választottam az Apache csapatát, mert itt a különböző gyengeáramú szakterületeket nem különálló szigetekként-, hanem összefüggő egészként kezeljük.”

Horváth Zsolt

Horváth Zsolt

Tervező főmérnök

“Azért szeretek az Apache Designnál dolgozni, mert a változatos szakmai kihívások mellett baráti, családias légkörben végezhetem munkámat.”

Lángi Szabolcs

Lángi Szabolcs

Projektmenedzser

„Szeretem, ha mennek a dolgok. Ha nem mennek, szeretem elérni, hogy menjenek.”

Dráviczki Márton

Dráviczki Márton

Tervezőmérnök

“Számomra a legfontosabb, hogy az alkotói szellem a mérnöki tartalommal egyesüljön, éppen ezért szeretek az Apache-nál dolgozni, mert sokrétű tudásra lehet szert tenni.”

Németh János

Németh János

AV mérnök

“Integrátori szemlélettel és kivitelezésekben szerzett tapasztalataimmal veszek részt az Apache Design tervezési munkáiban, melynek során már rövid idő alatt több izgalmas projektet láthattam közelről.”

Lőrinc Kristóf

Lőrinc Kristóf

AV gyakornok

“Végre megtaláltam azt a pályát, ami nem csak számos izgalmat, kihívást, folyamatosan fejlődő technológiákat rejt magában, hanem valóban örömem lelem a munkában, miközben szakmailag is rengeteget tanulok.”

Schmidt Miklós

Schmidt Miklós

IT gyakornok

“Azért kedvelem az Apache Design-t, mert a munkámat egy családias és végtelenül támogató légkörben végezhetem.”

Bodó Veronika

Bodó Veronika

Irodavezető

“Kiemelten fontos számomra, hogy a széleskörű tudást, gyakorlatias munkavégzéssel párosítva egy Csapatként működjünk együtt, és ezt a szemléletet az Apache-nál 100%-osan megtaláltam. Igyekszem mindenben támogatni Kollégáimat, akik kiváló szakemberek, továbbá emberileg is partnerek abban, hogy a folyamatosan szakmai fejlődés mellett pozitív, támogató légkörben haladjunk előre. 🙂 “