Folyamatosan fejlődünk és

mindig tudunk újat mutatni

Tervezőinknek a legnagyobb

kihívások sem jelentenek problémát

Csapatunk erőssége a

sokszínűségében rejlik

Csapatunk erőssége a

sokszínűségében rejlik

Bemutatkozás

Mérnöki szolgáltató cégként komplex és intelligens gyengeáramú rendszerek teljeskörű tervezésével, szakértésével, a kivitelezések támogatásával, valamint egyéb kapcsolódó mérnöki szolgáltatások biztosításával foglalkozunk. Különösen nagy múltra tekint vissza a professzionális Audio-Video, IT és Smart technológiákban megszerzett tapasztalatunk, amelyek az egyik leggyorsabban fejlődő és teret nyerő, ám a tervezéskor leginkább nélkülözött technológiák.

Fontos számunkra, hogy a Megrendelői igényeket részletesen kielégítő, jövőbemutató, gyártófüggetlen és a rendelkezésre álló költségvetéshez igazított legjobb végeredménnyel tűnjük ki. A gyártók és termékeik mélyreható és átfogó ismeretének köszönhetően a technológiai lehetőségek teljes skálájával dolgozunk, emellett szükség esetén egyedi gyártású megoldásokat is tervezünk.

Az uralkodó tervezői megközelítéssel szemben a projektjeinket technológiai oldalról közelítjük meg egy innovatív, komplex, az egyes alszakágakat (AV, BT, IT, IoT) egy nagy közös integrált rendszerként értelmezett megoldás érdekében.

A számos gyártó és portfólióik naprakész ismeretével gyártófüggetlenül kínálunk alternatívákat a legkülönbözőbb igényekre. Csapatunk tagjai AV, IT, biztonságtechnikai és terméktervező mérnökök, valamint projektmenedzserek, akik átfogó szakmai ismereteikkel, valamint a hazai és nemzetközi piacon szerzett több éves tapasztalattal állnak rendelkezésre.

Kik vagyunk mi

 • Nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök és projektmenedzserek
 • A leginkább komplex, bonyolult és jövőbemutató rendszerek tervezői
 • Profi működésen és folyamatokon alapuló szervezet
 • Több száz, hazai és nemzetközi piacon lezajló beruházás AV és IT tervezői

Mi jellemez minket?

 • Lehetőségeket és választást adunk, nem iránymutatást várunk
 • Teljeskörű rendszert tervezünk, nem pusztán nyomvonalat
 • Oktatásokon, workshopokon és rangos konferenciákon folyamatosan megjelenünk
 • Az “így szoktuk” nincs a szótárunkban, nálunk minden rendszer egyedi

Küldetésünk, jövőképünk

Napjainkban egy modern épület elképzelhetetlen a „Smart” technológiák alkalmazása és azok professzionális integráltsága nélkül. Ennek ellenére tapasztalataink azt mutatják sokszor elmarad ezen technológiák rendszerszintű megtervezése, ami óriási nehézségeket tud jelenteni mind a kivitelezés, mind az üzemeltetés során, végeredményben pedig kevés modern technológia kerül alkalmazásra, magas üzemeltetési költséggel és korlátozott megrendelői elégedettséggel. Ugyan a biztonságtechnikai rendszerek tervezése a legtöbb esetben meg szokott történni – bár a rendelkezésre álló funkciói sokszor nincsenek kihasználva és nem az ügyféligénynek megfelelők – de az audiovizuális és az aktív IT rendszerek tervezése rendre elmarad, vagy már nagyon késői fázisban merül fel szükségessége. Mivel a mai digitális környezetben a gyengeáramú rendszerek használata elengedhetetlen, továbbá értékük a beruházás teljes költségvetésének 10-30%-át is kitehetik, óriási bonyodalmakat okozhat a megfelelő tervezés hiánya.

Küldetésünk, hogy változtassunk a tervezői szokásokon és így a gyengeáramú terület is ugyanolyan hangsúlyt kapjon a koncepcióalkotás fázisától a megvalósításig, mint a többi szakág, továbbá a mai okos és hasznos technológiák is rendszerszinten alkalmazásra kerüljenek, lehetőség szerint professzionálisan integrálva.

Jövőképünkben az Apache Design Kft. Magyarországon az egyik legjelentősebb gyengeáramú szakértő vállalat, amely a legnagyobb és legösszetettebb létesítményeket alakítja jövőbe mutató, valódi 21. századi helyszínekké.

Kompetenciánk

Szakembereink:

 • Villamosmérnökök
 • Mérnök informatikusok
 • Biztonságtechnikai mérnökök
 • Ipari termék- és formatervezők
 • Műszaki menedzserek

Minősítéseink:

 • Crestron Certified Master Programmer
 • Crestron DigitalMedia Certified Engineer
 • Crestron NVX Design and Application
 • Audinate Dante Level 1 & Level 2
 • Biamp TesiraForté
 • Shure Integrated Systems Certification
 • AD SIDERA projektmenedzsment program
 • ClearOne Certified Converge Pro
 • R&M LAN Designer
 • Cisco Designer

Csapatunk

Polner Péter

Polner Péter

Ügyvezető

Péter a múlt vívmányait a modern technológiával ötvözve hozta létre az Apache Design Kft.-t, ami a cég arculatában is fellelhető. 16 évnyi műszaki igazgatói tapasztalattal irányítja Csapatát, képviseli a Céget, illetve annak minden egyes produktumát. Korábban óriási méretű beruházásokat menedzselt, mely tapasztalatok alapkövei jelenlegi munkásságának. Olyan rendszerben gondolkodik ami a céget jóból kiválóvá emeli: innovatív ötleteknek nem szab határt, megvalósít, fejleszt. Péter szabadidejében sportol, szerel, kertészkedik, világot lát, valamint 2 éves Kisfiát vezeti be a bakelitlemez hallgatás és high end audio világába.

Lángi Szabolcs

Lángi Szabolcs

Projektigazgató

Szabolcs projektvezetőként a cég motorja. Műszaki menedzser, aki több évnyi tapasztalattal rendelkezik külső és belső projektcsapatok vezetése terén. Nem jön zavarba építőipari környezetben zajló audio-video kiviteli projektek vezetése során sem, a belső szakmai csapaton felül a partnerek és alvállalkozók erőforrásait is összehangolja. Emellett részt vesz az egyedi gyártású termékek tervezési, gyártási és értékesítési folyamatainak levezénylésében (Audivisons, AVsense). Szabolcs szabadidejében túrázik, barkácsol, párjával utazik, gasztronómia tapasztalatokat gyűjt, mindemellett előnyben részesíti azokat a szakmai programokat, ahol folyamatos fejlődésének adhat teret.

Márton Attila

Márton Attila

AV főmérnök

Attila kommunikáció-technikai senior mérnökként vált Csapatunk AV főmérnökévé. AV technikusi, operation manageri tapasztalatait fejlesztve végül a tervezésben találta meg szakmailag azt a feladatkört, melyben sokrétű tudása leginkább kibontakozhat. Tervezői tapasztalatai mellett projektvezetői múlttal is rendelkezik. Széleskörű szakmai tudásának köszönhetően kiváló mentora junior mérnökeinknek. Attila szabadidejében filmezés és zenehallgatás mellett szívesen sportol, és mindig talál valamit, amit bütykölhet/fejleszthet.

Rádi Csaba

Rádi Csaba

IT főmérnök

Csaba IT főmérnőkként nem csak tervezői, hanem gyakorlati tapasztalattal is rendelkezik. Ezzel a sokrétű tudásával professzionálisan támogatja Csapatunkat. Cisco CCNA minősítés birtokosa, digitális rendszerek alkalmazásának szakértője. Portfóliójához tartozik különböző SDH, WDM és IP rendszereket tervezése, telepítése. Csaba szabadidejében jógázik, szakmája a hobbija, ennek megfelelően folyamatosan képzi magát, Igyekszik a Család-munka balance-ot harmóniában tartani, maradék idejét Családjának szenteli.

Lehel Dániel

Lehel Dániel

Biztonságtechnikai főmérnök

Dániel biztonságtechnikai főmérnök, elektronikus tűz-, és vagyonvédelmi rendszerek tervezésében kiemelkedő tapasztalata alapköve Csapatunknak. Szigorú rendszerben dolgozik, folyamatos innovációban gondolkodik. Dániel szabadidejét büszke apukaként Családjával tölti.

Bodó Veronika

Bodó Veronika

Irodavezető

Veronika humán, back office és pénzügyi területen szerzett szakmai tapasztalatait társadalomtudományi egyetemi tanulmányai előzték meg. Back office oldalról támogatja Projektmenedzserünket, Ügyvezetőnket, erősíti a sales Csapatot, intézi az irodai és HR feladatokat. Veronika szabadidejében Párjával, kiskutyájával utazik, kirándul, imád felfedezni. Emellett pilates, amatőr csillagászat és a jó borok szerelmese.:)

Dráviczki Márton

Dráviczki Márton

Tervezőmérnök

Márton a  kreatívan precíz szakember ritka egyvelege. Ipari termék- és formatervező mérnökként elsősorban tervezői feladatokat lát el, emellett 3D látványtervezőként, programozóként, UX/UI fejlesztőként is helyt áll.  Márton szabadidejében külföldön szerzett tapasztalatait gazdagítja, más országok kultúráiba kóstol bele, kutyájával vagy Xboxával történő játék során kapcsolódik ki.

Németh János

Németh János

AV mérnök

János médiatechnológusként részt vett több rendezvénytechnikai projektben. Szakmai tudását a televíziózás és studiótechnika alapozta meg, majd mélyítette több stúdió és egyéb AV rendszer megvalósításában a kezdeti ötletektől kezdve, az integrátori tervezésen át a kivitelezésig.

Schmidt Miklós

Schmidt Miklós

Junior mérnök

Miklós junior mérnökinformatikusként az IT területet erősíti, hálózati rendszerek fejlesztése áll érdeklődése középpontjában, tudását a Cisco Hálózati Akadémia CCNA képzésén mélyítette. Miklós szabadidejében olvas, autók iránti imádatát azokkal kapcsolatos programokkal mélyíti.

Karcza Viktor

Karcza Viktor

Junior mérnök

Viktor junior mérnökként az AV Csapat tervezési munkálatait támogatja. Hangmérnöki irányba indult, majd az IoT világának megismerésével a hangtechnikai érdeklődése még tágabb dimenziókat nyert. Középfokon beszél angolul, a Multiroom audio rendszer tervezésének szakértője.