RÓLUNK

Mi, az Apache Design Kft-nél gyengeáramú rendszerek tervezésével foglalkozunk, azon belül is a professzionális audiovizuális (AV) és informatikai (IT) rendszerek a fő szakterületeink. Tervezésen felül a rendszerek kivitelezésének támogatásával, projektmenedzsmentjével és programozásával segítjük a megvalósítást, egyes projektekben tanácsadói és műszaki ellenőri státuszban is tevékenykedünk. Az audiovizuális és IT rendszerek szakértőjeként együttműködünk építész irodákkal, villamos tervezőkkel, belsőépítészekkel, generál kivitelezőkkel, valamint igény esetén partnercégeink bevonásával teljeskörű kivitelezési munkákat is tudunk vállalni.

A gyártók és termékeik mélyreható ismeretének köszönhetően a technológiai lehetőségek teljes skálájával dolgozunk, emellett szükség esetén egyedi gyártású megoldásokat is fejlesztünk. Alapelvünk, hogy mindig az aktuális megrendelői igényeket kielégítő, gyártófüggetlen és a költségvetéshez igazított legjobb végeredményt biztosítsunk.

Csapatunk tagjai AV, IT és terméktervező mérnökök, projektmenedzserek, akik rendelkeznek az iparág szakterületeit lefedő magas szintű ismeretekkel. Tapasztalatunkat több száz, a hazai és a nemzetközi piacon sikeresen lezárt AV és IT projekt alapozta meg. Kiemelt energiát fordítunk kompetenciáink magas szinten tartására, ezért nemzetközileg elismert szakmai minősítésekkel rendelkezünk, valamint rendszeresen részt veszünk a rangos konferenciákon.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AV rendszertervezés

Felmérés

Tenderterv készítés

Kiviteli terv készítés

Társszakági adatszolgáltatás  

Projektmenedzsment

Ütemezés, munkaszervezés

Társszakágak menedzselése

Változáskezelés

Dokumentálás  

Kivitelezés támogatás

Helyszíni mérnöki munka

Műszaki ellenőrzés

Éles indulás támogatás

Hibakezelés, távmenedzsment  

Tanácsadás

Szakmai véleményezés

Technológiai iránymutatás

Koncepció kialakítása

Költségtervezés  

Programozás

Teremvezérlők

Épületautomatikák

Hangprocesszorok

Digital signage rendszerek  

Terméktervezés

Koncepcióterv készítés

Látványterv készítés

Kiviteli terv készítés

Gyártás támogatás  

KOMPETENCIÁINK

Szakembereink:

Certifikációink:

Villamosmérnökök Mérnökinformatikusok Ipari termék- és formatervezők Műszaki menedzserek

Crestron Certified Master Programmer Extron Certified Control Professional Crestron DigitalMedia Certified Engineer Crestron NVX Design and Application

Extron DTP Systems Workshop Audinate Dante Level 1 & Level 2 Biamp TesiraForté AD SIDERA projektmenedzsment program