RÓLUNK

Mi, az Apache Design Kft-nél gyengeáramú rendszerek mérnöki szolgáltatásaival foglalkozunk, azon belül is megkülönböztet minket a professzionális audiovizuális (AV) és informatikai (IT) rendszerek magasfokú szakértelme. Tervezésen felül a rendszerek kivitelezésének teljes lebonyolításával vagy annak mérnöki támogatásával (műszaki ellenőrzés, művezetés), projektmenedzsmentjével és programozásával segítjük a megvalósítást. A biztonságtechnikai, az audiovizuális és IT rendszerek szakértőjeként együttműködünk rendszerintegrátorokkal, építész irodákkal, villamos tervezőkkel, belsőépítészekkel, generál kivitelezőkkel és projekt lebonyolító vállalatokkal.

A gyártók és termékeik mélyreható és átfogó ismeretének köszönhetően a technológiai lehetőségek teljes skálájával dolgozunk, emellett szükség esetén egyedi gyártású megoldásokat is fejlesztünk. Fontos számunkra, hogy az általunk tervezett alrendszerek a szükséges mélységben integrálásra kerüljenek egymással a hatékony üzemeltetés érdekében. Alapelvünk, hogy mindig az aktuális megrendelői igényeket kielégítő, jövőbemutató, gyártófüggetlen és a rendelkezésre álló költségvetéshez igazított legjobb végeredményt biztosítsuk.

Csapatunk tagjai AV, IT, biztonságtechnikai és terméktervező mérnökök, valamint projektmenedzserek, akik rendelkeznek az iparág szakterületeit lefedő magas szintű ismeretekkel. Tapasztalatunkat több száz, a hazai és a nemzetközi piacon sikeresen lezárt AV és IT projekt alapozta meg. Kiemelt energiát fordítunk kompetenciáink magas szinten tartására, ezért nemzetközileg elismert szakmai minősítésekkel rendelkezünk, valamint rendszeresen részt veszünk a rangos konferenciákon.

Küldetésünk, jövőképünk

A mai világban egy modern épület elképzelhetetlen a „smart” technológiák alkalmazása és azok professzionális integráltsága nélkül. Ennek ellenére tapasztalataink azt mutatják sokszor elmarad ezen technológiák rendszerszintű megtervezése, ami óriási nehézségeket tud jelenteni mind a kivitelezés, mind az üzemeltetés során, végeredményben pedig kevés modern technológia kerül alkalmazásra, magas üzemeltetési költséggel és korlátozott megrendelői elégedettséggel. Ugyan a biztonságtechnikai rendszerek tervezése a legtöbb esetben meg szokott történni – bár a rendelkezésre álló funkciói sokszor nincsenek kihasználva és nem az ügyféligénynek megfelelők – de az audiovizuális és az aktív IT rendszerek tervezése rendre elmarad, vagy már nagyon késői fázisban merül fel szükségessége. Mivel a mai digitális környezetben a gyengeáramú rendszerek használata elengedhetetlen, továbbá értékük a beruházás teljes költségvetésének 10-30%-át is kitehetik, óriási bonyodalmakat okozhat a megfelelő tervezés hiánya.

Küldetésünk, hogy változtassunk a tervezői szokásokon és így a gyengeáramú terület is ugyanolyan hangsúlyt kapjon a koncepcióalkotás fázisától a megvalósításig, mint a többi szakág, továbbá a mai okos és hasznos technológiák is rendszerszinten alkalmazásra kerüljenek, lehetőség szerint professzionálisan integrálva.

Jövőképünkben az Apache Design Kft. Magyarországon az egyik legjelentősebb gyengeáramú szakértő vállalat, amely a legnagyobb és legösszetettebb létesítményeket alakítja jövőbe mutató, valódi 21. századi helyszínekké.

KOMPETENCIÁINK

Szakembereink:

Certifikációink:

Villamosmérnökök Mérnökinformatikusok Ipari termék- és formatervezők Műszaki menedzserek

Crestron Certified Master Programmer Extron Certified Control Professional Crestron DigitalMedia Certified Engineer Crestron NVX Design and Application

Extron DTP Systems Workshop Audinate Dante Level 1 & Level 2 Biamp TesiraForté AD SIDERA projektmenedzsment program